Bouw uw eigen affiliate webshop met een affiliate PHP script

Geplaatst op 22-04-2024

Categorie: Computer en internet

Het Affiliate Webshop script maakt het mogelijk om geld te verdienen met de verkoop van affiliate producten. Dit script is ontwikkeld door het bedrijf Vrolijk Internet Services en wordt door hetzelfde bedrijf online verkocht. Zodra u het script gekocht heeft op de website van Vrolijk Internet Services, krijgt u toegang tot de bestanden van het affiliate PHP script. Het is, wanneer u het affiliate script gebruikt, niet nodig om kennis over het bouwen van websites of programmeerkennis te hebben. Het affiliate script is voorzien van alle benodigde functies voor een affiliate webshop.

Het affiliate script bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een webshop systeem dat door de bezoeker tevoorschijn gehaald kan worden door uw website te bezoeken. Binnen dit systeem kan de bezoeker zoeken binnen de diverse categorieën (die u binnen de beheeromgeving kunt beheren).

Bij ieder product kan de bezoeker besluiten om naar de website van de aanbieder van het product te gaan en daar het product te bestellen. Wanneer de bezoeker bij de aanbieder een product bestelt (en de bezoeker heeft uw affiliate link daarvoor gebruikt), ontvangt u een affiliate commissie binnen het affiliate netwerk waarop u bent aangesloten als publisher (en waar de adverteerder ook is aangesloten).

Een belangrijk onderdeel van de affiliate webshop is de beheeromgeving waar alleen u als beheerder in kunt komen en waarbinnen u aanpassing kunt aanbrengen binnen uw affiliate webwinkel. U kunt bijvoorbeeld het uiterlijk van uw affiliate webshop veranderen via het tabblad “Vormgeving” in het beheerscherm “Website instellingen”. Daar kunt u van ieder onderdeel afzonderlijk de kleuren van uw affiliate webshop aanpassen. Ook het toevoegen van producten en feeds van de door het script ondersteunde affiliate netwerken, gebeurt via de beheerinterface.

Het Affiliate Webshop script kan worden aangeschaft samen met webhosting en een passende domeinnaam. Webhosting en een domein zijn twee dingen die naast het affiliate script van Vrolijk Internet Services nodig zijn voor uw eigen affiliate webshop.