Een affiliate website kopen voor het genereren van online inkomsten

Geplaatst op 22-04-2024

Categorie: Computer en internet

Een affiliate website kopen kan door het affiliate script van Vrolijk Internet Services aan te schaffen. Andere benodigdheden naast het affiliate script zijn een passend domein en een webhostingpakket. Het domein is de naam van de website die de bezoeker in de browser intypt om bij de website te komen. De webhosting is de ruimte op het internet waar de bestanden van het affiliate script worden geplaatst. Wanneer u nog geen domein en webhosting heeft, kunt u het domein en de hosting tijdens het bestellen van het script erbij kopen.

Auomatisch producten toevoegen

Het grote voordeel van het affiliate script is dat veel van de benodigde functionaliteiten van uw affiliate website er reeds in zitten. U kunt eenvoudig productfeeds verwerken binnen uw affiliate webshop. Er kunnen zo meerdere producten binnen uw affiliate webwinkel worden geïmporteerd, inclusief alle actuele productinformatie. Dit is erg handig, want u hoeft de informatie rondom de producten niet handmatig in te voeren wanneer u van productfeeds gebruik maakt.

Online inkomen

Met een eigen affiliate shop is het genereren van een online inkomen niet moeilijk. U meldt zich aan bij één of meer affiliate netwerken, waarna u toegang tot een groot aantal productfeeds krijgt. Via deze affiliate feeds kunt u snel producten opnemen binnen uw affiliate webwinkel. Er worden verschillende formaten van de productfeeds door het script ondersteund.

Beheerinterface

Het script wordt geleverd met een beheerinterface waarmee ieder onderdeel van de website aangepast kan worden. Zo kunnen van elk onderdeel afzonderlijk de kleuren aangepast worden en kunt u de eerder genoemde productfeeds toevoegen binnen de beheerinterface. Via een link die u direct na de installatie van het affiliate webshop script toegezonden krijgt per e-mail, kunt u het inlogscherm in beeld krijgen. Als enige persoon met de beheerdersgegevens kunt u inloggen binnen de afgeschermde beheeromgeving en vanuit daar allerlei wijzigingen doorvoeren binnen uw affiliate webwinkel.