Zelf een affiliate webshop bouwen of een affiliate webshop script kopen?

Geplaatst op 22-04-2024

Categorie: Computer en internet

Zelf een affiliate webshop bouwen kost tijd. Een affiliate webshop script kopen waar alle functies voor een affiliate webwinkel al in zitten, is een flinke tijdsbesparing voor u. Het aanschaffen van een affiliate script op de website van Vrolijk Internet Services biedt u verschillende voordelen. Zo zijn alle functies voor het toevoegen van producten en het inlezen van productfeeds al beschikbaar. U hoeft deze functies niet meer zelf te programmeren. Allerlei programmeertechnische vraagstukken die u onderweg zult tegenkomen, zoals het afschermen van de beheeromgeving, zijn reeds voor u opgelost.

Webhosting en passende domeinnaam

Naast het affiliate webshop script zijn ook webhosting en een passende domeinnaam benodigdheden voor uw eigen affiliate webshop. Met hosting wordt de ruimte bedoeld waarop de bestanden van het affiliate webshop script geplaatst worden. Het domein is het internetadres waarop de site te bereiken is. Deze is in de adresbalk van de browser van de bezoeker zichtbaar wanneer de bezoeker de affiliate webshop bezoekt.

Affiliate webshop script

Het affiliate webshop script van Vrolijk Internet Services is voorzien van een uitgebreide beheerinterface zodat u als beheerder op een intuïtieve wijze aanpassingen kunt aanbrengen. U kunt de affiliate webshop voorzien van eigen teksten en banners. Ook kunt u op een gemakkelijke manier de algehele look van uw affiliate webshop wijzigen. Er zijn diverse thema’s beschikbaar, elk thema heeft een eigen look en feel die u aan de affiliate webshop kunt geven.

U kunt handmatig producten toevoegen met de bijbehorende affiliate link, maar ook is het mogelijk om productfeeds van de diverse affiliate netwerken te verwerken en zo met enkele eenvoudige handelingen veel producten in uw affiliate webwinkel toe te voegen.

Geld verdienen via het internet

Een eigen affiliate webshop voorziet u van de mogelijkheid om geld te verdienen via het internet. U meldt zich aan bij één of meer affiliate netwerken en daarna kunt u de beschikbare producten promoten binnen uw affiliate webshop.